Dinsdag in Op1: Raymond Mens over kandidatuur Biden voor presidentsverkiezingen 2024 gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Op1: Raymond Mens over kandidatuur Biden voor presidentsverkiezingen 2024 gemist?
Amusement

NPO 1
2023-04-25 22:20:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Margje Fikse de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 25 april.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 25 april

  • Het kabinet trekt de komende dertig jaar in totaal ruim 22 miljard euro uit om de ‘ereschuld’ met Groningen in te lossen. Hoeveel vertrouwen hebben de Groningers in het kabinet? We vragen het Commissaris van de Koning René Paas, gedupeerde Frouke Postma-Doornbos en geestelijk verzorger in het aardbevingsgebied Marjo van Bergen.

  • De 80-jarige Amerikaanse president Joe Biden heeft vandaag bekendgemaakt dat hij zich opnieuw verkiesbaar stelt voor de presidentsverkiezingen van 2024. Zit Amerika nog op hem te wachten? Met Amerikadeskundige Raymond Mens bespreken we zijn kansen.

  • De evacuatie van Nederlanders uit Soedan is een riskante operatie, tussen de gevechten door. Ambassadeur Irma van Dueren en luitenant-kolonel Theo Spijksma organiseren de evacuatie vanuit Jordanië, Directeur Operaties Peter Reesink coördineert vanuit Nederland. Welke lessen zijn er geleerd van de chaotische aftocht uit Kaboel? En gaat het lukken alle Nederlanders veilig weg te krijgen uit het oorlogsgebied?

  • Halsbandparkieten, bierwormen en WC-motmuggen: bioloog Remco Daalder vertelt in zijn nieuwe boek ‘Stadse beestjes’ verrassende verhalen over het dierlijke leven in de stad. Want of je het nu leuk vindt of niet, er krioelt, kruipt, zwemt en sluipt meer fauna in de bebouwde kom dan we ons vaak realiseren. In Op1 vertelt hij vanavond over zijn ontdekkingstocht.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws