Dinsdag in Op1: Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol over het songfestival gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Op1: Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol over het songfestival gemist?
Amusement

NPO 1
2023-05-09 23:18:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Dinsdagagavond presenteren Tijs van den Brink en Margje Fikse de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 9 mei.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 9 mei

  • Vanavond is het erop of eronder voor Mia Nicolai en Dion Cooper: voor een wereldpubliek moeten ze de finale zien te halen op het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Direct na de halve finale blikken we terug met Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, die ook vertellen hoe ze Liverpool zijn ingedoken voor een documentaireserie over The Beatles.

  • In de polder Oosterwolde bij Oldebroek in Gelderland hebben achttien boeren de koppen bij elkaar gestoken om in hun gebied twintig procent stikstofreductie voor elkaar te krijgen. Ze willen niet wachten op maatregelen van het Rijk of de provincie. In Op1 vertellen rentmeester Joost Pleiter en melkveehouders Rick Visch en Jan Willem Schoonhoven over het plan, waar koe en grutto blij van moeten worden.

  • Een fors kleinere militaire parade en Poetin die het Westen opnieuw aanvalt op de Russische Dag van de Overwinning. Directeur politieke zaken bij HCSS Han ten Broeke en de Russisch-Nederlandse Kristina Petrasova bespreken wat hen opviel aan de speech van Poetin.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws