Woensdag in Op1: op zoek naar nieuwe liefde terwijl partner in het verpleeghuis zit gemist? | Gids.tv

Woensdag in Op1: op zoek naar nieuwe liefde terwijl partner in het verpleeghuis zit gemist?
Amusement

NPO 1
2023-06-07 22:18:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 7 juni.

Onderwerpen Op1 van woensdag 7 juni

  • Het is een droom die uitkomt voor Jamai Loman: zijn eigen muzikale theatershow. Een show helemaal in het teken van Elton John, zijn grootste inspiratiebron. Maar waarom is de Britse zanger zo’n voorbeeld voor de Idols-winnaar? Vanavond in Op1 vertelt Jamai erover.

  • Via datingsites op zoek gaan naar nieuwe liefde terwijl je nog voor je dementerende partner zorgt. Het leverde Ton in ’t Veen en Margreet Mantel gemengde reacties op. Toch willen ze het taboe doorbreken, want volgens hen kan een nieuwe relatie er juist voor zorgen dat je de zorg voor je zieke partner volhoudt. Vanavond vertellen ze bij Op1 over hun ervaringen.

  • Vandaag dient het kort geding van de 84-jarige John Bakker, die claimt recht te hebben op duizenden euro’s van de Staat omdat zijn pensioen jarenlang niet is geïndexeerd. Volgens PensioenVoldoen.NL is Bakker niet de enige: de stichting bereidt namens tienduizenden Nederlanders een megaclaim voor. Bestuurslid Henk Krol vertelt bij Op1 waar gedupeerden volgens hem recht op hebben.

Zodra er meer gasten bekend zijn, wordt dit hier weergegeven. Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws