Op1: Saskia Belleman en Mado Holthuis over hulp bij zelfdoding gemist? | Gids.tv

Op1: Saskia Belleman en Mado Holthuis over hulp bij zelfdoding gemist?
Amusement

NPO 1
2023-07-04 22:19:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Bekijk hieronder de onderwerpen van Op1 van dinsdag 4 juli.

  • Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en N’Golo Kanté. De ene na de andere topvoetballer vertrekt naar Saudi-Arabië voor een astronomisch salaris dat zelfs Europese topclubs niet kunnen betalen. Waarom wordt er opeens met miljarden gesmeten door de oliestaat? We praten erover met arabist Laila al-Zwaini en sportjournalist Willem Vissers.

  • De Tweede Kamer schuift de parlementaire enquête over het coronabeleid voorlopig op de lange baan. En daar zijn Kamerleden Pieter Omtzigt, Nicky Pouw-Verweij en Liane den Haan het niet mee eens. In Op1 vertellen ze waarom het van groot belang is dat de enquête doorgaat.

  • Een dringend advies vandaag van minister Dijkgraaf aan scholen: Vanaf 1 januari komt er een ban op mobieltjes in de klas, tenzij het strikt noodzakelijk is voor de les. We bespreken het met opvoedcoach Marina van der Wal en Rafke Hagenaars van LAKS.

  • Het Openbaar Ministerie eiste vandaag vier jaar cel tegen Alex S.. Hij zou jarenlang pakketjes met het zelfdodingsmiddel ‘X’ hebben verkocht, met het overlijden van meerdere mensen als gevolg.Saskia Belleman was erbij in de rechtbank en schuift vanavond aan met Mado Holthuis, wier moeder uit het leven stapte met het omstreden middel.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws