Op1: Julia Wouters en Marloes Lemsom over de politieke vacatures gemist? | Gids.tv

Op1: Julia Wouters en Marloes Lemsom over de politieke vacatures gemist?
Amusement

NPO 1
2023-07-12 22:25:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Bekijk hieronder de gasten en onderwerpen van Op1 van woensdag 12 juli.

  • Deze zomer verruilt Theo Maassen het podium voor de televisie. Als de nieuwe presentator van ‘Zomergasten’ stelt hij samen met prominente gasten hun ideale televisieavond samen. Vanavond in Op1 vertelt hij wat we kunnen verwachten.

  • Wie gaan al die nieuwe politieke vacatures opvullen? Dilan Yeşilgöz wil haar best doen om de VVD in het Torentje te houden en ook de Amsterdamse PvdA-wethouder Marjolein Moorman wil hoge ogen gooien in de landelijke politiek. In Op1 bespreken we het met politicoloog Julia Wouters en politiek verslaggever Marloes Lemsom.

  • Jonnie en Thérèse Boer staan al 30 jaar aan de culinaire top van Nederland met hun restaurant De Librije. Nu wordt het tijd om het stokje over te geven, en wel aan hun kinderen Jimmie en Isabelle. Hoe worden die klaargestoomd om het driesterrenrestaurant over te nemen? Jonnie en Thérèse vertellen erover in Op1.

  • Het is twee jaar geleden dat Limburg zwaar getroffen werd door hevige overstromingen. Het kabinet maakte de belofte om gedupeerden ‘ruimhartig te compenseren’. Hoe staat het daarmee? We praten erover met burgemeester van Valkenburg Daan Prevoo, chef onderzoeksredactie bij De Limburger Bram van der Heijden en met gedupeerde Luc Peeters.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws