Op1: Rob Jetten meldt zich als eerste om lijsttrekker D66 te worden gemist? | Gids.tv

Op1: Rob Jetten meldt zich als eerste om lijsttrekker D66 te worden gemist?
Amusement

NPO 1
2023-07-14 22:26:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Bekijk hieronder de gasten en onderwerpen van Op1 van vrijdag 14 juli.

  • Terwijl Sigrid Kaag het na de verkiezingen voor gezien houdt aan het Binnenhof, steekt klimaatminister Rob Jetten juist zijn vinger op: hij meldt zich als eerste kandidaat om lijsttrekker voor D66 te worden bij de komende verkiezingen. Vanavond schuift Jetten aan bij Op1.

  • Mark Rutte, Sigrid Kaag en Carola Schouten; stuk voor stuk kondigden ze deze week aan uit de politiek te stappen na nieuwe verkiezingen. Hoe moet Nederland verder zonder deze politieke kopstukken en wie worden hun opvolgers? Oud-parlementair journalist Wouke van Scherrenburg en voormalig Kamervoorzitter Gerdi Verbeet schuiven aan over een roerige politieke week.

  • In 1986 was Nelli Cooman de snelste vrouw ter wereld op de 60 meter sprint. Maar na haar sportcarrière keerde de ‘diva op spikes’ haar sport de rug toe en ging ze lange tijd niet terug naar de atletiekbaan. Totdat haar dochter Ronel besloot in haar voetsporen te treden en ook Cooman de liefde voor de sport weer terugvond.

  • Vrolijke deuntjes, feestelijke teksten en een zonnige videoclip; een beetje zomerhit heeft het allemaal. Maar wat maakt het ene deuntje een schot in de roos en het andere nummer een flop? Artiesten Dries Roelvink en Belle Perez kennen het geheim als geen ander en schuiven vanavond aan over de ideale zomerhit.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws