Op1: families Wildeman en Blom over deelname aan 'Een Huis Vol' gemist? | Gids.tv

Op1: families Wildeman en Blom over deelname aan 'Een Huis Vol' gemist?
Amusement

NPO 1
2023-08-23 22:23:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Op1 is een gezamenlijke productie van verschillende omroepen. Met roulerende duo’s van verschillende afzenders onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen. Dit zijn de gasten van woensdag 23 augutus.

Vanavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel Op1.

  • 7 of 8 kinderen. De meeste mensen moeten er niet aan denken, maar voor families uit de serie Een Huis Vol is het de normaalste zaak van de wereld. In een nieuwe reeks maken we onder andere kennis met de 9 en 10 gezinsleden uit de families Wildeman en Blom. Vanavond vertellen beide gezinnen bij Op1 vast over het leven in zo’n groot gezin.

  • Gaat Max Verstappen een nieuw record vestigen in de duinen van Zandvoort komend weekend? Met negen overwinningen op rij kan hij het record van Sebastiaan Vettel evenaren. En wat gaat de invloed van de voorspelde regen zijn op de race? We blikken vooruit met Viaplay-presentator Amber Brantsen en oud-coureur Christijan Albers.

  • Steeds meer medewerkers verlaten de zorg. Afgelopen jaar vertrokken ruim 155.000 mensen uit de sector. Dat is de grootste uitstroom sinds 2010. We bespreken met Sanne Cordfunke en Nina Willemsen, die de verpleegkunde achter zich lieten en met bestuursvoorzitter Gelre-ziekenhuizen Pier Eringa, waar de groeiende uitstroom vandaan komt.

  • Tot grote verbazing van Kirsten Verdel valt er een brief van het OM op de mat voor deelname aan een illegale demonstratie, terwijl ze zich van geen kwaad bewust is. Verdel maakt zich zorgen over het gebrek aan openheid van de overheid over hoe ze tot deze conclusie gekomen zijn en over de nadelen die eraan verbonden zijn. Volgens haar het zoveelste voorbeeld van een overheid die zijn burgers wantrouwt. Vanavond is ze te gast samen met Kees Verhoeven van Bureau Digitale Zaken.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws