Live: Canal Parade (Pride Amsterdam) gemist? | Gids.tv

Live: Canal Parade (Pride Amsterdam) gemist?
Overige

NPO 1
2023-08-05 12:00:00
Tip, Live

Uitzending van Pride Amsterdam-Canal Parade 2023 gemist? #YouAreIncluded is het thema van de 2023 editie van Pride Amsterdam. AVROTROS doet de hele week verslag van de activiteiten en is zaterdag 3 augustus vanaf 12.00 uur ook live bij de Canal Parade, het slotstuk van de week.

Splinter
Dit jaar is Splinter Chabot de presentator van het programma - zonder Rik van de Westerlaken, die er vorig jaar nog bij was. Hij staat dit jaar op een aangemeerde boot en ontvangt daar verschillende gasten, waaronder cabaretier Jörgen Raymann en YouTuber Jessie Maya. Charisa Chotoe doet dit jaar verslag vanaf de kade.

Boot
De AVROTROS zal ook dit jaar weer met een boot meevaren. Met het thema MUSIC INCLUDES US varen dit jaar onder meer de Noorweegse Songfestivaldeelnemer Alessandra en kersverse Miss Nederland Rikkie Kollé mee. Op de radio is rond dezelfde tijd het programma 'Vier De Liefde' te horen, waarin Bart Arens en Carolien Borgers vanuit de Hermitage de mooiste liedjes draaien.

:[article:videos](ids:"584647,584198,583109" title:"Bekijk ook") Bekijk deze aflevering van Pride Amsterdam-Canal Parade 2023 hier terug.