Live: Paris Saint-Germain - Benfica (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Paris Saint-Germain - Benfica (Champions League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-10-11 20:53:00
Tip

Uitzending van UEFA Champions League Paris Saint Germain - Benfica gemist? Voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Paris Saint-Germain - Benfica in Groep H van de Champions League. Kan het sterrenensemble uit Parijs de Portugezen nu wél verslaan? Het duel is ook live te zien op Ziggo Sport Golf.

Supersterren
Dankzij het geld van de steenrijke eigenaar heeft Paris Saint-Germain een groep supersterren bij elkaar gekocht die zijn weerga niet kent. De voorhoede wordt gevormd door Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar, maar ook Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Marquinhos, Sergio Ramos en Marco Verratti behoren tot de selectie. Toch kwamen ze afgelopen week niet verder dan 1-1 tegen Benfica.

Roger Schmidt
De club uit de Portugese hoofdstad Lissabon maakt de laatste jaren wel vaker indruk als ploeg die zich goed staande houdt tegenover de grootmachten uit het Europese voetbal. Benfica wordt sinds dit seizoen geleid door de Duitse trainer Roger Schmidt, die we in Nederland kennen van zijn dienstverband bij PSV. Kan Benfica in de uitwedstrijd in Parijs stunten?

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League Paris Saint Germain - Benfica hier terug.