Start: Veronica GP Magazine gemist? | Gids.tv

Start: Veronica GP Magazine gemist?
Amusement

Veronica
2023-12-02 18:01:40
Tip

Uitzending van Veronica GP Magazine gemist? Vanaf zaterdag 2 december kun je weer kijken naar GP Magazine. Deze keer wordt GP Magazine uitgezonden door Veronica, eerder was het autoprogramma te zien bij RTL 7. De presentatie is in handen van Mark Koense en Bas van Werven.

Analisten
In Veronica GP Magazine bespreken Mark en Bas elke week de Formule 1 en andere disciplines uit de autosport met spraakmakende gasten uit de racewereld. Daarnaast duiken Mark en Bas in de historie van beroemde races en genieten kijkers van boeiende reportages over de autosport. Met scherpe meningen, pure passie, mooie verhalen en snelle grappen. De gasten die aanschuiven zijn onder anderen (voormalig) autocoureurs en F1-analisten Christijan Albers, Jan Lammers en Tom Coronel. Ook coureurs Kevin Abbring, Nicky Catsburg en racefamilie Toine, Loris en Liam Hezemans geven hun mening over de ontwikkelingen binnen de Grand Prix.

TinQ Track Challenge met BN’ers
Een nieuw onderdeel dit seizoen is de TinQ Track Challenge, waarin BN’ers tegen elkaar racen in een 400 pk sterke Porsche. De BN’ers die uit hun comfortzone stappen en de strijd aangaan zijn presentatrice Airen Mylene, dj Sunnery James, presentatrice Sandra Schuurhof, zangeres Do van Hulst, sportjournalist Samantha van Wijk, presentator Dennis van der Geest, muziekproducent Ronald Molendijk en schaatser Hein Otterspeer. Ook Veronica GP Magazine-presentatoren Mark en Bas verschijnen zelf aan de start en doen een gooi naar de overwinning. Bekijk deze aflevering van Veronica GP Magazine hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van GP Magazine

Veronica GP Magazine TV-Nieuws