Live: 3FM Serious Request: De Opening gemist? | Gids.tv

Live: 3FM Serious Request: De Opening gemist?
Overige

NPO 3
2023-12-17 19:44:00
Tip

Uitzending van 3FM Serious Request: De Opening gemist? 17 december is de dag dat Serious Request weer van start gaat. 3FM zet een grootse actie op om Nederland in beweging te krijgen om zo veel mogelijk geld op de halen voor een goed doel.

Opening
Tijdens deze live opening van 3FM Serious Request 2023 worden de 3FM dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman opgesloten in het Glazen Huis op de Grote markt in Nijmegen. Maar voor het zo ver is worden zij onder begeleiding van Annefleur Schipper en Vera Siemons klaargestoomd voor een week vol acties, radio maken, optredens, gasten en zo veel mogelijk geld inzamelen voor Stichting ALS Nederland.

ALS Nederland
Ieder jaar sluiten drie 3FM-dj’s zich op in een Glazen Huis om 24 uur per dag radio te maken, deze actie duurt tot 24 december. Er komen allerlei artiesten langs, er worden items geveild en allerlei andere acties moeten zo veel mogelijk geld opleveren. Ook kunnen in ruil voor een donatie liedjes worden aangevraagd door luisteraars. Op Kerstavond wordt duidelijk hoeveel geld is opgehaald voor ALS Nederland. Bekijk deze aflevering van 3FM Serious Request: De Opening hier terug.