Op1 gemist? | Gids.tv

Op1 gemist?
Amusement

NPO 1
2024-04-19 15:29:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Seizoen 4 - Aflevering 74 van 114

Met in deze uitzending:

  • Rob de Wijk en Derk Boswijk over de oproep van NAVO-baas Jens Stoltenberg
    NAVO-baas Jens Stoltenberg vindt het belangrijker om Oekraïne te blijven steunen met wapens, dan dat landen aan de 2%-norm voldoen. Is de NAVO in paniek en wat zijn de gevolgen voor de verdediging van ons eigen grondgebied? Rob de Wijk en CDA-Kamerlid Derk Boswijk geven hun visie.

  • Dennis Heijn over zijn boek ‘Tegen de stroom’
    37 jaar geleden werd zijn vader, AH-topman Gerrit Jan Heijn, ontvoerd en vermoord. Nu schrijft Dennis Heijn een spannende thriller, opgedragen aan zijn vader. In het boek zitten herinneringen van toen verwerkt. Hij vertelt er alles over.

  • Joosje Duk, Stefan Gaillard en Martijn van der Meer staan in de Forbes 30 under 30
    Deze week kwam tijdschrift Forbes met de nieuwe ‘30 under 30’-lijst met de meeste invloedrijke mensen onder de 30 jaar. Wat betekent het om op die lijst te staan? Regisseur Joosje Duk, wetenschapsfilosoof Stefan Gaillard en medisch-historicus Martijn van der Meer schitteren op de lijst en zijn te gast.

  • Jörgen Raymann en Jean-Paul Heck over de film ‘Back to Black’, over het leven van Amy Winehouse
    Back to Black, een film over het leven van Amy Winehouse ging vandaag in première. Cabaretier Jörgen Raymann en muziekjournalist Jean-Paul Heck hadden de eer om Amy Winehouse ooit te ontmoeten en zagen de film. Samen schuiven ze aan.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws