Live: RTL De Verkiezingen - Het Debat gemist? | Gids.tv

Live: RTL De Verkiezingen - Het Debat gemist?
Mens & Welzijn

RTL 4
2023-11-05 21:31:00
Tip, Live

Uitzending van RTL De Verkiezingen: Het Debat gemist? Na het eerste grote debat in College Tour - waar nu al een aantal weken lang veel over gezegd en geschreven is - komt komende zondag het volgende debat om de hoek kijken: het RTL Verkiezingsdebat. Vanuit het debatcentrum Felix Meritis wordt het live uitgezonden op RTL 4.

De grote drie
Presentatrice Daphne Lammers en politiek verslaggever van RTL Nieuws Fons Lambie leiden de avond in goede banen. In ieder geval VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz en NSC-voorman Pieter Omtzigt zullen bij het debat aanwezig zijn, de derde uitnodiging gaat naar Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) en niet naar Geert Wilders, die volgens de peilingwijzer redelijk ver onder Timmermans staat.

Renze
Na afloop van het debat wordt in de uitzending van Renze uiteraard uitgebreid nagepraat over het debat. De hoogte- en dieptepunten worden nabesproken met verschillende gasten waaronder Elodie Verweij, Frits Wester en Gijs Rademaker. Bekijk deze aflevering van RTL De Verkiezingen: Het Debat hier terug.