The Trouble with KanYe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Trouble with KanYe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Trouble with KanYe gemist? Bekijk hier de hele uitzending In oktober 2022 krijgt Ye (of Kanye) West veel kritiek als hij een White Lives Matter T-shirt draagt tijdens zijn modeshow in Parijs. Die kritiek neemt toe wanneer hij vervolgens een aantal antisemitische uitspraken doet op social media en opruiende onwaarheden verkondigt tijdens interviews. Wat is hier exact aan de hand? Alle fragmenten uit deze uitzending Docu The Trouble with KanYe vrijdag te zien op NPO 3: bekijk een voorproefje Bekijk deze video » UithangboedIn deze documentaire, die zich afspeelt tegen de achtergrond van Ye's recente gedrag en de geruchten over zijn nieuwe presidentiële campagne, reist de prijswinnende journalist Mobeen Azhar naar de Verenigde Staten om te ontdekken hoe één van Amerika's populairste artiesten een uithangbord is geworden voor haat en verdeeldheid. President in 2024?Mobeen bezoekt onder meer Cody in Wyoming, waar Kanye in 2019 een enorme boerderij kocht. In Cody veranderde Ye van een provocerende rapper in een wedergeboren christen. In Los Angeles onderzoekt Mobeen vervolgens hoe de presidentiële campagne van Ye voor de verkiezingen van 2024 vorm lijkt te krijgen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 14 juli 2023 om 22:30

In oktober 2022 krijgt Ye (of Kanye) West veel kritiek als hij een White Lives Matter T-shirt draagt tijdens zijn modeshow in Parijs. Die kritiek neemt toe wanneer hij vervolgens een aantal antisemitische uitspraken doet op social media en opruiende onwaarheden verkondigt tijdens interviews. Wat is hier exact aan de hand?

Uithangboed
In deze documentaire, die zich afspeelt tegen de achtergrond van Ye's recente gedrag en de geruchten over zijn nieuwe presidentiële campagne, reist de prijswinnende journalist Mobeen Azhar naar de Verenigde Staten om te ontdekken hoe één van Amerika's populairste artiesten een uithangbord is geworden voor haat en verdeeldheid.

President in 2024?
Mobeen bezoekt onder meer Cody in Wyoming, waar Kanye in 2019 een enorme boerderij kocht. In Cody veranderde Ye van een provocerende rapper in een wedergeboren christen. In Los Angeles onderzoekt Mobeen vervolgens hoe de presidentiële campagne van Ye voor de verkiezingen van 2024 vorm lijkt te krijgen.

Actuele video's

Meer actuele video's