Antoinette Hertsenberg: "Vasten kun je zien als soort verjongingskuur"

Antoinette Hertsenberg: "Vasten kun je zien als soort verjongingskuur"

<em>Antoinette Hertsenberg</em>: &quot;Vasten kun je zien als soort verjongingskuur&quot; Antoinette Hertsenberg praat over de voordelen van vasten: "Op het moment dat gezonde cellen geen eten krijgen gaan ze eerst hun afvalstoffen verbranden. Dan gaan ze over van de suikerverbranding in de vetverbranding. Eigenlijk gaan ze zich daarna verschonen en vernieuwen, en daarmee een soort verjongen." VerjongingskuurJe kunt intermittent fasting, zoals deze manier van vasten ook wel wordt genoemd, zien als een soort verjongingskuur, aldus de presentatrice die in het onderwerp dook voor haar programma Dokters van Morgen. "Onderzoekers denken dat als je regelmatig vast, dat allerlei ziektes zoals Alzheimer en kanker zou kunnen voorkomen." Bekijk het fragment van Pauw hierboven. Bekijk ook Robert Jensen: "Ik gaf Mark Rutte anderhalf uur advies" Bekijk deze video » Raymond van Barneveld: "Ik zou burgemeester van Den Haag kunnen worden" Bekijk deze video »
TV :
Antoinette Hertsenberg: "Vasten kun je zien als soort verjongingskuur"

Antoinette Hertsenberg praat over de voordelen van vasten: "Op het moment dat gezonde cellen geen eten krijgen gaan ze eerst hun afvalstoffen verbranden. Dan gaan ze over van de suikerverbranding in de vetverbranding. Eigenlijk gaan ze zich daarna verschonen en vernieuwen, en daarmee een soort verjongen."

Verjongingskuur
Je kunt intermittent fasting, zoals deze manier van vasten ook wel wordt genoemd, zien als een soort verjongingskuur, aldus de presentatrice die in het onderwerp dook voor haar programma Dokters van Morgen. "Onderzoekers denken dat als je regelmatig vast, dat allerlei ziektes zoals Alzheimer en kanker zou kunnen voorkomen." Bekijk het fragment van Pauw hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dokters van Morgen
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Antoinette Hertsenberg: "Vasten kun je zien als soort verjongingskuur" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV