Gökmen T. opnieuw voor de rechter na tramaanslag Utrecht

Gökmen T. opnieuw voor de rechter na tramaanslag Utrecht

Gökmen T. opnieuw voor de rechter na <em>tramaanslag Utrecht</em> Gökmen T. moet vandaag opnieuw voor de rechter verschijnen. Mogelijk wordt hij opnieuw gedwongen om ook daadwerkelijk naar de rechtbank in Utrecht te gaan. T. is de verdachte van de tramaanslag in Utrecht van afgelopen jaar. Vier doden na aanslagGökmen T. wordt verdacht van meervoudige moord of doodslag met een terroristisch motief. In maart 2019 opende hij het vuur in een tram op het Utrechtse 24 Oktoberplein, hierbij kwamen vier mensen om het leven. Bekijk het item van Goedemorgen Nederland over Gökmen T. die naar de rechtbank moet in de video hierboven. René Verschuur wil dat aanslagpleger Gökmen T. zijn leven lang aan hem denkt Bekijk deze video » Utrechtse tramschutter Gökmen T. krijgt verplicht een advocaat toegewezen Bekijk deze video »
Nieuws :
Gökmen T. opnieuw voor de rechter na tramaanslag Utrecht

Gökmen T. moet vandaag opnieuw voor de rechter verschijnen. Mogelijk wordt hij opnieuw gedwongen om ook daadwerkelijk naar de rechtbank in Utrecht te gaan. T. is de verdachte van de tramaanslag in Utrecht van afgelopen jaar.

Vier doden na aanslag
Gökmen T. wordt verdacht van meervoudige moord of doodslag met een terroristisch motief. In maart 2019 opende hij het vuur in een tram op het Utrechtse 24 Oktoberplein, hierbij kwamen vier mensen om het leven.

Bekijk het item van Goedemorgen Nederland over Gökmen T. die naar de rechtbank moet in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gökmen T. opnieuw voor de rechter na tramaanslag Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen