Eva Jinek vindt ontslagen Vitesse-trainer Leonid Slutskiy "pareltje van het universum"

Eva Jinek vindt ontslagen Vitesse-trainer Leonid Slutskiy "pareltje van het universum"

Eva Jinek vindt ontslagen Vitesse-trainer Leonid Slutskiy "pareltje van het universum" Hans Kraay jr. blikt bij Jinek vooruit op de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. De markante voetbalverslaggever kijkt ook terug, bijvoorbeeld op de vertrokken Leonid Slutskiy van Vitesse. Dat deed ook Eva Jinek pijn, want zij vindt hem "een pareltje van het universum". SlagveldKraay gaat Slutskiy missen, maar dat is andersom ook zo, zoals blijkt uit een prachtige videoboodschap van Slutskiy. De eerste seizoenshelft was een slagveld onder het trainersgilde, want er werden er maar liefst vijf ontslagen. Volgens Kraay is dat een beetje kort door de bocht: "Het is als beleidsbepaler altijd heel makkelijk om te wijzen naar de trainer." Bekijk het gesprek met Hans Kraay jr. in Jinek hierboven. Jarige Hans Kraay Jr. tegen Wilfred Genee: 'Vuile klootzak!' Bekijk deze video » Gerard Joling zingt voor jarige Hans Kraay Jr. bij Veronica Inside Bekijk deze video » René van der Gijp pakt Hans Kraay jr. aan: "Je bent een serieverkrachter, teringviezerik!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Eva Jinek vindt ontslagen Vitesse-trainer Leonid Slutskiy "pareltje van het universum"

Hans Kraay jr. blikt bij Jinek vooruit op de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. De markante voetbalverslaggever kijkt ook terug, bijvoorbeeld op de vertrokken Leonid Slutskiy van Vitesse. Dat deed ook Eva Jinek pijn, want zij vindt hem "een pareltje van het universum".

Slagveld
Kraay gaat Slutskiy missen, maar dat is andersom ook zo, zoals blijkt uit een prachtige videoboodschap van Slutskiy. De eerste seizoenshelft was een slagveld onder het trainersgilde, want er werden er maar liefst vijf ontslagen. Volgens Kraay is dat een beetje kort door de bocht: "Het is als beleidsbepaler altijd heel makkelijk om te wijzen naar de trainer."

Bekijk het gesprek met Hans Kraay jr. in Jinek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek vindt ontslagen Vitesse-trainer Leonid Slutskiy "pareltje van het universum" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV