Politie moest pedo-activist Nelson beschermen tegen woedende mensen: "Pak de pedo!"

Politie moest pedo-activist Nelson beschermen tegen woedende mensen: "Pak de pedo!"

Politie moest pedo-activist Nelson beschermen tegen woedende mensen: "Pak de pedo!" Danny Ghosen interviewde voor zijn programma Danny Op Straat een pedoactivist die vertelde dat hij een politieke partij wil oprichten om seks met kinderen legaal te maken. De politie moest gisteravond ingrijpen om Nelson te beschermen. Bekijk hier het spraakmakende fragment Bekijk Danny op straat aflevering 2 over pedofilie Bekijk deze video » Woedende mensenGisteravond werd in Lelystad een groep woedende mensen aangehouden die verhaal wilden halen bij pedo-activist Nelson. Ook op social media werd woedend gereageerd na de uitzending waarin Nelson zijn verhaal deed. Bekijk hierboven het hele item van EditieNL over de reacties op Nelsons statement. Danny Op Straat is iedere donderdag om 21:10 uur te zien op NPO2. Je kunt elke aflevering van Danny Op Straat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk fragment Danny Op Straat: Pedofiel doet schokkende uitspraken Bekijk deze video » Op1: Danny Ghosen sprak met pedofiel die politiek partij wil oprichten: "Hij leeft in een eigen wereld" Bekijk deze video » Angela de Jong over pedo-fragment Danny Op Straat: "Walgelijk en weerzinwekkend" Bekijk deze video » Gerard Joling over pedoactivist in Danny Op Straat: ''Misselijkmakend en doodeng'' Bekijk deze video » Jury verklaart dat Tesla-baas Elon Musk niet schuldig is aan laster na pedo-tweet Bekijk deze video » Achterdeur van veroordeelde pedo opgeblazen in Harderwijk Bekijk deze video »
Nieuws :
Politie moest pedo-activist Nelson beschermen tegen woedende mensen: "Pak de pedo!"

Danny Ghosen interviewde voor zijn programma Danny Op Straat een pedoactivist die vertelde dat hij een politieke partij wil oprichten om seks met kinderen legaal te maken. De politie moest gisteravond ingrijpen om Nelson te beschermen.

Bekijk hier het spraakmakende fragment

Woedende mensen
Gisteravond werd in Lelystad een groep woedende mensen aangehouden die verhaal wilden halen bij pedo-activist Nelson. Ook op social media werd woedend gereageerd na de uitzending waarin Nelson zijn verhaal deed. Bekijk hierboven het hele item van EditieNL over de reacties op Nelsons statement.

Danny Op Straat is iedere donderdag om 21:10 uur te zien op NPO2. Je kunt elke aflevering van Danny Op Straat terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Politie moest pedo-activist Nelson beschermen tegen woedende mensen: "Pak de pedo!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier