Buienradar: veel wind en kletsnatte carnavalszondag

Buienradar: veel wind en kletsnatte carnavalszondag

"Het wisselvallige en zachte winterweer houdt voorlopig aan. Ook in het weekend valt er weer een flinke portie regen en staat er een stevige wind, aldus weerman Dennis Wilt. Ook Buienradar heeft weinig goed nieuws voor de mensen die met carnaval buiten zullen zijn: "Op zondag passeert een storing met flink wat regen." Het goede nieuws is overigens dat het zacht is voor de tijd van het jaar, met maximumtemperaturen tot 12 graden. Bekijk het weerbericht van Weer.nl onder aan deze pagina. Ook kun je hieronder zien hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em>: veel wind en kletsnatte <em>carnavalszondag</em> "Het wisselvallige en zachte winterweer houdt voorlopig aan. Ook in het weekend valt er weer een flinke portie regen en staat er een stevige wind, aldus weerman Dennis Wilt. Ook Buienradar heeft weinig goed nieuws voor de mensen die met carnaval buiten zullen zijn: "Op zondag passeert een storing met flink wat regen." Het goede nieuws is overigens dat het zacht is voor de tijd van het jaar, met maximumtemperaturen tot 12 graden. Bekijk het weerbericht van Weer.nl onder aan deze pagina. Ook kun je hieronder zien hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Storm Ellen is onderweg: komend weekend opnieuw chaos? Bekijk deze video » KNMI over storm Ellen: grote kans op code geel Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: veel wind en kletsnatte carnavalszondag
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: veel wind en kletsnatte carnavalszondag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen