De Sekszusjes over onprettige ervaringen en spijt na de seks

De Sekszusjes over onprettige ervaringen en spijt na de seks

<em>De Sekszusjes</em> over onprettige ervaringen en spijt na de seks Het nieuwe seizoen van de populaire VPRO-serie De Sekszusjes is sinds 7 februari weer op Youtube te vinden. Krista en Marcelle Arriëns gaan verder met het maken van hun baanbrekende serie over seks, consent en alles daaromheen. Aflevering 3: Spijt van seksKrista en Marcelle praten over seksuele ervaring die ze achteraf niet leuk vonden. Ze hebben het over herinneringen die ze zijn vergeten, of die ze weg hebben gelachen. Soms is het heel helder wie er goed en fout zit, maar soms is dat ook een stuk vager. Wie is dan verantwoordelijk als je de volgende dag spijt hebt? Bekijk hierboven de hele aflevering. Meer video's van De Sekszusjes? De Sekszusjes zijn iedere vrijdag te zien met een gloednieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van het NPO3. De Sekszusjes maken taboedoorbrekende aflevering over anale seks Bekijk deze video » Kim Holland: "Ik wil verschil tussen seks met liefde en seks met lust aangeven" Bekijk deze video »
Entertainment :
De Sekszusjes over onprettige ervaringen en spijt na de seks

Het nieuwe seizoen van de populaire VPRO-serie De Sekszusjes is sinds 7 februari weer op Youtube te vinden. Krista en Marcelle Arriëns gaan verder met het maken van hun baanbrekende serie over seks, consent en alles daaromheen.

Aflevering 3: Spijt van seks
Krista en Marcelle praten over seksuele ervaring die ze achteraf niet leuk vonden. Ze hebben het over herinneringen die ze zijn vergeten, of die ze weg hebben gelachen. Soms is het heel helder wie er goed en fout zit, maar soms is dat ook een stuk vager. Wie is dan verantwoordelijk als je de volgende dag spijt hebt? Bekijk hierboven de hele aflevering.

Meer video's van De Sekszusjes? De Sekszusjes zijn iedere vrijdag te zien met een gloednieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van het NPO3.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Sekszusjes over onprettige ervaringen en spijt na de seks of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV