Linda de Mol maakt zich zorgen over de economie: ''Ik kan daar echt van wakker liggen''

Linda de Mol maakt zich zorgen over de economie: ''Ik kan daar echt van wakker liggen''

<em>Linda de Mol</em> maakt zich zorgen over de economie: ''Ik kan daar echt van wakker liggen'' Vanuit zijn huis videobelt Paul de Leeuw deze weken met bekende vrienden. Zaterdag belde Paul met televisie-icoon Linda de Mol. Verveling en angst''Ik vind het zo erg dat we helemaal geen plannen kunnen maken'', aldus Linda. ''Ik vind alles zo saai!'' Ook mist ze een heleboel mensen en vrienden. Los van de verveling maakt ze zich het meest zorgen om de economie. ''Ik kan daar echt van wakker liggen'', vertelt Linda op serieuze toon. Bekijk in de video hierboven de nieuwste aflevering van de serie TVQT van Paul de Leeuw. Vrolijke beelden: Linda de Mol en dochter doen een dansje tijdens de quarantaine Bekijk deze video » Zien: RUMAG deelt 'Blijf thuis'-video met o.a. Linda de Mol en Bridget Maasland Bekijk deze video »
Entertainment :
Linda de Mol maakt zich zorgen over de economie: ''Ik kan daar echt van wakker liggen''

Vanuit zijn huis videobelt Paul de Leeuw deze weken met bekende vrienden. Zaterdag belde Paul met televisie-icoon Linda de Mol.

Verveling en angst
''Ik vind het zo erg dat we helemaal geen plannen kunnen maken'', aldus Linda. ''Ik vind alles zo saai!'' Ook mist ze een heleboel mensen en vrienden. Los van de verveling maakt ze zich het meest zorgen om de economie. ''Ik kan daar echt van wakker liggen'', vertelt Linda op serieuze toon.

Bekijk in de video hierboven de nieuwste aflevering van de serie TVQT van Paul de Leeuw.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol maakt zich zorgen over de economie: ''Ik kan daar echt van wakker liggen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV