Verdachte dood Orlando Boldewijn kan zich niets herinneren (video)

Verdachte dood Orlando Boldewijn kan zich niets herinneren (video)

Roy B. wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Orlando Boldewijn in 2018 en moest zich vandaag verantwoorden voor de rechter. B. geeft echter aan dat hij niets meer weet van die bewuste avond en ontkent iets te maken te hebben met de dood van Boldewijn.

Lichaam in het water gevonden
De 17-jarige Boldewijn raakte in februari 2018 spoorloos en later werd zijn lichaam aangetroffen in een vijver in de Haagse wijk Ypenburg. De verdachte en Boldewijn hadden op de avond van de vermissing een date en het lichaam van Boldewijn werd die nacht op ongeveer 16 meter van de boot van B. aangetroffen. De politie vermoedt dat B. het lichaam in het water heeft zien liggen, maar niet heeft ingegrepen. In gesprek met het AD vertelt verslaggever Sander Sonnemans over de rechtszaak.

Bekijk de video van het AD over de zaak tegen Roy B. hieronder.

Verdachte dood Orlando Boldewijn kan zich niets herinneren (video) Roy B. wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Orlando Boldewijn in 2018 en moest zich vandaag verantwoorden voor de rechter. B. geeft echter aan dat hij niets meer weet van die bewuste avond en ontkent iets te maken te hebben met de dood van Boldewijn. Lichaam in het water gevondenDe 17-jarige Boldewijn raakte in februari 2018 spoorloos en later werd zijn lichaam aangetroffen in een vijver in de Haagse wijk Ypenburg. De verdachte en Boldewijn hadden op de avond van de vermissing een date en het lichaam van Boldewijn werd die nacht op ongeveer 16 meter van de boot van B. aangetroffen. De politie vermoedt dat B. het lichaam in het water heeft zien liggen, maar niet heeft ingegrepen. In gesprek met het AD vertelt verslaggever Sander Sonnemans over de rechtszaak. Bekijk de video van het AD over de zaak tegen Roy B. hieronder. Bekijk ook Video: laatste nieuws over vermissingszaak Madeleine McCann Bekijk deze video » Verdachte in terrorismeproces: "Ik geil op wapens, ik wilde mijn vrouw beschermen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Verdachte dood Orlando Boldewijn kan zich niets herinneren (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verdachte dood Orlando Boldewijn kan zich niets herinneren (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV