Opsporing Verzocht gemist? Bankpasdieven maken grote bedragen buit

Opsporing Verzocht gemist? Bankpasdieven maken grote bedragen buit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken.

Twee Amsterdammers op leeftijd werden in februari 2020 slachtoffer van de brutale diefstal van hun bankpas. Bij beide incidenten gingen de daders op een soortgelijke manier te werk, waardoor de politie er rekening mee houdt dat het om dezelfde dadergroep gaat.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Bankpasdieven</em> maken <em>grote bedragen</em> buit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken. Twee Amsterdammers op leeftijd werden in februari 2020 slachtoffer van de brutale diefstal van hun bankpas. Bij beide incidenten gingen de daders op een soortgelijke manier te werk, waardoor de politie er rekening mee houdt dat het om dezelfde dadergroep gaat. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Bankpasdieven maken grote bedragen buit

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Bankpasdieven maken grote bedragen buit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen