Zien: Will Smith bezoekt villa The Fresh Prince of Bel-Air ter promotie van Airbnb

Zien: Will Smith bezoekt villa The Fresh Prince of Bel-Air ter promotie van Airbnb

The Fresh Prince of Bel-Air is één van de meest iconische series van de jaren negentig. Will Smith werd een wereldster dankzij het programma. Vanaf dinsdag (29 september) wordt de villa uit de serie te huur aangeboden op Airbnb, voor Smith reden om 'm weer eens te bezoeken.

Zien: Will Smith bezoekt villa <em>The Fresh Prince of Bel-Air</em> ter promotie van Airbnb The Fresh Prince of Bel-Air is één van de meest iconische series van de jaren negentig. Will Smith werd een wereldster dankzij het programma. Vanaf dinsdag (29 september) wordt de villa uit de serie te huur aangeboden op Airbnb, voor Smith reden om 'm weer eens te bezoeken. PromotievideoSamen met DJ Jazzy Jeff, met wie Smith een hiphop-duo vormde, wandelt de acteur door de enorme villa. Die is van alle gemakken voorzien, zoals blijkt uit de indrukwekkende promotievideo voor de villa. Gasten krijgen de kans om vanaf dertig euro per nacht een vleugel in het huis te huren. Voor Smith was het een nostalgisch weerzien met het huis. Bekijk de beelden van Will Smith hierboven. Bekijk ook Zien: Jada Pinkett Smith en Will Smith open over Jada’s affaire met August Alsina Bekijk deze video » Reünie The Fresh Prince of Bel-Air: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Will Smith bezoekt villa The Fresh Prince of Bel-Air ter promotie van Airbnb

Promotievideo
Samen met DJ Jazzy Jeff, met wie Smith een hiphop-duo vormde, wandelt de acteur door de enorme villa. Die is van alle gemakken voorzien, zoals blijkt uit de indrukwekkende promotievideo voor de villa. Gasten krijgen de kans om vanaf dertig euro per nacht een vleugel in het huis te huren. Voor Smith was het een nostalgisch weerzien met het huis.

Bekijk de beelden van Will Smith hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Will Smith bezoekt villa The Fresh Prince of Bel-Air ter promotie van Airbnb of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen