Op1 gemist? "Het coronavirus doet het niet beter dan alle artsen"

Op1 gemist? "Het coronavirus doet het niet beter dan alle artsen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 30 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 september terugkijken.

Een uitspraak van Hugo de Jonge tijdens de persconferentie van afgelopen maandag (28 augustus) maakte veel los bij spoedeisende hulparts Gor Khatchikyan. De Jonge zei: "We doen ons best, maar het virus doet het beter." Dit maakte Gor niet alleen kwaad maar ook geëmotioneerd. Volgens hem klopt dit totaal niet en zijn al zijn collega's ware strijders die niet opgeven.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> &quot;Het coronavirus doet het niet beter dan alle artsen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 30 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 september terugkijken. Een uitspraak van Hugo de Jonge tijdens de persconferentie van afgelopen maandag (28 augustus) maakte veel los bij spoedeisende hulparts Gor Khatchikyan. De Jonge zei: "We doen ons best, maar het virus doet het beter." Dit maakte Gor niet alleen kwaad maar ook geëmotioneerd. Volgens hem klopt dit totaal niet en zijn al zijn collega's ware strijders die niet opgeven. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jesse Klaver over mondkapjes: "Gemiste kans dat er geen plicht komt" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? "Het coronavirus doet het niet beter dan alle artsen"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? "Het coronavirus doet het niet beter dan alle artsen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen