Marieke Elsinga verlaat radioshow als Mattie Valk niet astronaut The Masked Singer is

Marieke Elsinga verlaat radioshow als Mattie Valk niet astronaut The Masked Singer is

Marieke Elsinga is er behoorlijk zeker van dat niemand minder dan haar Q Music-collega Mattie Valk meedoet aan The Masked Singer. Zo zeker zelfs dat ze haar radioprogramma met de dj op het spel zet…

Elsinga zet alles in op astronaut
“Als jij niet in dit astronautenpak zit lieve Mattie Valk, dan stop ik met dit radioprogramma”, aldus Elsinga. “Ik zet alles erop in dat jij in dat astronautenpak zit. Als jij het niet bent, wie is dan deze stem, Mattie?”

Bekijk de stevige uitspraak van Marieke Elsinga over Mattie Valk en The Masked Singer in de video van Q Music hieronder.

Marieke Elsinga verlaat radioshow als Mattie Valk niet astronaut <em>The Masked Singer</em> is Marieke Elsinga is er behoorlijk zeker van dat niemand minder dan haar Q Music-collega Mattie Valk meedoet aan The Masked Singer. Zo zeker zelfs dat ze haar radioprogramma met de dj op het spel zet… Bekijk ook The Masked Singer gemist? De Astronaut zingt Something Just Like This Bekijk deze video » Elsinga zet alles in op astronaut“Als jij niet in dit astronautenpak zit lieve Mattie Valk, dan stop ik met dit radioprogramma”, aldus Elsinga. “Ik zet alles erop in dat jij in dat astronautenpak zit. Als jij het niet bent, wie is dan deze stem, Mattie?” Bekijk de stevige uitspraak van Marieke Elsinga over Mattie Valk en The Masked Singer in de video van Q Music hieronder. The Masked Singer: Frans Bauer en zoons in shock als Mariska masker afzet Bekijk deze video » Video: is Mattie Valk de Astronaut in The Masked Singer? Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Elsinga verlaat radioshow als Mattie Valk niet astronaut The Masked Singer is

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga verlaat radioshow als Mattie Valk niet astronaut The Masked Singer is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen