Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen gaat wederom voor naakt

Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen gaat wederom voor naakt

Bert van Leeuwen gaat werderom ver voor Het Perfecte Plaatje. Bert vraagt zijn model uit de kleren te gaan voor de zijn shoot. Bij de EO-presentator komen flashbacks terug van voorgaande shoots waarbij een ander model al eerder uit de kleren ging.

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Bert van Leeuwen gaat wederom voor naakt Bert van Leeuwen gaat werderom ver voor Het Perfecte Plaatje. Bert vraagt zijn model uit de kleren te gaan voor de zijn shoot. Bij de EO-presentator komen flashbacks terug van voorgaande shoots waarbij een ander model al eerder uit de kleren ging. Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bert van Leeuwen over naaktmodel in Het Perfecte Plaatje: "Goed geschapen" (video) Bekijk deze video » Bert van Leeuwen tegen naaktmodel in Het Perfecte Plaatje: ‘Hand voor je dinges’ Bekijk deze video »
Wordt Bert naaktfotograaf? 👀 #HetPerfectePlaatje

Wordt Bert naaktfotograaf? 👀 #HetPerfectePlaatje | Dinsdag om 20.30 uur bij #RTL4

Posted by RTL on Tuesday, November 10, 2020
TV :
Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen gaat wederom voor naakt

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen gaat wederom voor naakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier