Video: In Curaçao heerst de angst voor een nieuwe lockdown

Video: In Curaçao heerst de angst voor een nieuwe lockdown

Het aantal besmettingen op Curaçao liepen deze week flink op. De mensen op het eiland zijn bang voor een nieuwe lockdown, waardoor mensen het eiland niet meer op of af zouden kunnen. De toeristische sector maakt zich zorgen: "Bij een nieuwe lockdown halen we het misschien wel niet meer!"

Video: In <em>Curaçao</em> heerst de angst voor een <em>nieuwe lockdown</em> Het aantal besmettingen op Curaçao liepen deze week flink op. De mensen op het eiland zijn bang voor een nieuwe lockdown, waardoor mensen het eiland niet meer op of af zouden kunnen. De toeristische sector maakt zich zorgen: "Bij een nieuwe lockdown halen we het misschien wel niet meer!" Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: Nederlandse reizigers ondanks strengere regels toch naar Curaçao Bekijk deze video » Gerard Joling vanaf Curaçao: "Veel commentaar op vakantie" (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: In Curaçao heerst de angst voor een nieuwe lockdown

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: In Curaçao heerst de angst voor een nieuwe lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier