Zien: Duitse coronademonstrant vergelijkt corona met Holocaust en verlaat protest huilend

Zien: Duitse coronademonstrant vergelijkt corona met Holocaust en verlaat protest huilend

Bizarre beelden uit Duitsland. Daar werd onlangs een anti-coronademonstratie gehouden, vooral tegen de strenge coronamaatregelen van de Duitse overheid. Een jonge, 22-jarige vrouw beklom het podium en vergeleek corona zelfs met de Holocaust. Bij de minste of geringste tegenspraak verlaat ze het podium huilend.

Bewaker
De anti-coronademonstranten leken zelf bewakers te hebben geregeld voor hun kleinschalige evenement, maar toen één van de bewakers hoorde dat de vrouw zichzelf vergeleek met de verzetsheldin Sophie Scholl was de maat vol. Hij liep naar het podium en beet de vrouw toe dat ze van de Holocaust iets triviaals maak. De vrouw stond plotseling met haar mond vol tanden en verliet het podium als een huilende kleuter, nadat ze haar microfoon had weggesmeten.

Bekijk de bizarre video uit Duitsland hieronder.

Zien: <em>Duitse coronademonstrant</em> vergelijkt corona met Holocaust en verlaat protest huilend Bizarre beelden uit Duitsland. Daar werd onlangs een anti-coronademonstratie gehouden, vooral tegen de strenge coronamaatregelen van de Duitse overheid. Een jonge, 22-jarige vrouw beklom het podium en vergeleek corona zelfs met de Holocaust. Bij de minste of geringste tegenspraak verlaat ze het podium huilend. BewakerDe anti-coronademonstranten leken zelf bewakers te hebben geregeld voor hun kleinschalige evenement, maar toen één van de bewakers hoorde dat de vrouw zichzelf vergeleek met de verzetsheldin Sophie Scholl was de maat vol. Hij liep naar het podium en beet de vrouw toe dat ze van de Holocaust iets triviaals maak. De vrouw stond plotseling met haar mond vol tanden en verliet het podium als een huilende kleuter, nadat ze haar microfoon had weggesmeten. Bekijk de bizarre video uit Duitsland hieronder. Bekijk ook Docent vertelt bij Op1 over corona op scholen: "Een enorm gedonder" (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Douwe Bob kreeg corona-boete van 1000 euro (video) Bekijk deze video »
Viral :
Zien: Duitse coronademonstrant vergelijkt corona met Holocaust en verlaat protest huilendPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Duitse coronademonstrant vergelijkt corona met Holocaust en verlaat protest huilend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier