Heftige beelden: politie New York schiet schutter bij kerstconcert dood

Heftige beelden: politie New York schiet schutter bij kerstconcert dood

Zondagavond (13 december) werd New York opgeschrikt door een schietpartij bij een kerstconcert bij de Saint John the Divine Cathedral. De man begon daar wild om zich heen te schieten maar werd uiteindelijk gedood door de politie.

Geweerschoten
Gelukkig raakte niemand in het publiek gewond bij de actie van de man, die dingen als "Dood me" zou hebben geroepen. Het lijkt hier dus niet om een aanslag, maar een doelbewuste suicide by cop te gaan. Toen de toegesnelde politie het vuur op de man opende, werd hij namelijk zeker één keer in het hoofd geraakt. Hij overleed uiteindelijk aan zijn verwondingen. Op de beelden zij nde geweerschoten duidelijk te horen.

Bekijk de heftige beelden van het incident in New York hieronder.

Heftige beelden: politie <em>New York</em> schiet schutter bij kerstconcert dood Zondagavond (13 december) werd New York opgeschrikt door een schietpartij bij een kerstconcert bij de Saint John the Divine Cathedral. De man begon daar wild om zich heen te schieten maar werd uiteindelijk gedood door de politie. GeweerschotenGelukkig raakte niemand in het publiek gewond bij de actie van de man, die dingen als "Dood me" zou hebben geroepen. Het lijkt hier dus niet om een aanslag, maar een doelbewuste suicide by cop te gaan. Toen de toegesnelde politie het vuur op de man opende, werd hij namelijk zeker één keer in het hoofd geraakt. Hij overleed uiteindelijk aan zijn verwondingen. Op de beelden zij nde geweerschoten duidelijk te horen. Bekijk de heftige beelden van het incident in New York hieronder. Bekijk ook Zien: Kerk met historische klok in New York gaat in vlammen op Bekijk deze video » Heftige beelden: Vrouw in New York rijdt in op groep Black Lives Matter-demonstranten Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: politie New York schiet schutter bij kerstconcert dood

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier