Heftige beelden: Trump-supporters spelen dood George Floyd na in Washington

Heftige beelden: Trump-supporters spelen dood George Floyd na in Washington

Na alle beelden die er gister voorbij zijn gekomen van de uit de hand gelopen protesten in Washington, duiken er vandaag nog meer bizarre beelden op.

Tekst gaat verder onder de video

Heftige beelden: <em>Trump-supporters</em> spelen dood George Floyd na in Washington Na alle beelden die er gister voorbij zijn gekomen van de uit de hand gelopen protesten in Washington, duiken er vandaag nog meer bizarre beelden op. Tekst gaat verder onder de video Bizarre vertoningZo is in de video te zien hoe Trump-supporters de dood van George Floyd 'na-spelen' op de trap van de National City Christian Church in Washington D.C. De kerk had eerder die dag een enorm spandoek op laten hangen, waarin het belang van de Black Lives Matter beweging werd benadrukt. Dit uitermate respectloze gedrag is niet te verklaren. Bekijk ook Zien: Donald Trump Jr. bij 'Save America' en gaat volledig tekeer Bekijk deze video » Live stream onrust in Washington na speech Donald Trump Bekijk deze video »

Bizarre vertoning
Zo is in de video te zien hoe Trump-supporters de dood van George Floyd 'na-spelen' op de trap van de National City Christian Church in Washington D.C. De kerk had eerder die dag een enorm spandoek op laten hangen, waarin het belang van de Black Lives Matter beweging werd benadrukt. Dit uitermate respectloze gedrag is niet te verklaren.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier