Hilarische beelden Veronica Inside: Dick Advocaat krijgt bijnaam "Dickey Mouse"

Hilarische beelden Veronica Inside: Dick Advocaat krijgt bijnaam "Dickey Mouse"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

Disney Plus werkt inmiddels al een tijdje aan een documentaire over Feyenoord, waar ook onthullende beelden in schijnen te zitten - bijvoorbeeld van een enorme ruzie tussen Dick Advocaat en Zeljko Petrovic, zijn assistent. De heren van VI hebben echter iets anders aan hun hoofd: het gaat hier om een samenwerking met Disney Plus, dus is de bijnaam "Dickey Mouse" snel verzonnen.

Hilarische beelden <em>Veronica Inside</em>: Dick Advocaat krijgt bijnaam &quot;Dickey Mouse&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. Disney Plus werkt inmiddels al een tijdje aan een documentaire over Feyenoord, waar ook onthullende beelden in schijnen te zitten - bijvoorbeeld van een enorme ruzie tussen Dick Advocaat en Zeljko Petrovic, zijn assistent. De heren van VI hebben echter iets anders aan hun hoofd: het gaat hier om een samenwerking met Disney Plus, dus is de bijnaam "Dickey Mouse" snel verzonnen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hilarische beelden Veronica Inside: Dick Advocaat krijgt bijnaam "Dickey Mouse"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden Veronica Inside: Dick Advocaat krijgt bijnaam "Dickey Mouse" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier