Zien: nabestaanden George Floyd krijgen emotioneel telefoontje van Joe Biden

Zien: nabestaanden George Floyd krijgen emotioneel telefoontje van Joe Biden

Vlak na het juryoordeel in de zaak-George Floyd, waarin ze Derek Chauvin schuldig bevonden op alle aanklachten (inclusief second-degree en third-degree murder), kregen de nabestaanden van Floyd een telefoontje van president Joe Biden. Het leidde tot emotionele taferelen.

Lees verder onder de video.

Zien: nabestaanden <em>George Floyd</em> krijgen emotioneel telefoontje van <em>Joe Biden</em> Vlak na het juryoordeel in de zaak-George Floyd, waarin ze Derek Chauvin schuldig bevonden op alle aanklachten (inclusief second-degree en third-degree murder), kregen de nabestaanden van Floyd een telefoontje van president Joe Biden. Het leidde tot emotionele taferelen. Lees verder onder de video. Wereld veranderenPresident Biden begon het gesprek met de woorden dat het niet opeens beter zal worden voor de familie, maar dat er in ieder geval gerechtigheid is voor Floyd. Ook haalt hij een uitspraak van Floyds dochter Gianna aan: "Mijn vader gaat de wereld veranderen". Volgens Biden is hij daar nu in ieder geval mee begonnen door middel van het juryoordeel. Bekijk het telefoongesprek van president Joe Biden met de nabestaanden van George Floyd hierboven. Bekijk ook Zien: Jury in Verenigde Staten staat voor moeilijke beslissing over dood George Floyd Bekijk deze video » Erik Mouthaan in Beau vanuit Amerika: "Derek Chauvin is schuldig aan de moord op George Floyd" Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: nabestaanden George Floyd krijgen emotioneel telefoontje van Joe Biden

Wereld veranderen
President Biden begon het gesprek met de woorden dat het niet opeens beter zal worden voor de familie, maar dat er in ieder geval gerechtigheid is voor Floyd. Ook haalt hij een uitspraak van Floyds dochter Gianna aan: "Mijn vader gaat de wereld veranderen". Volgens Biden is hij daar nu in ieder geval mee begonnen door middel van het juryoordeel.

Bekijk het telefoongesprek van president Joe Biden met de nabestaanden van George Floyd hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: nabestaanden George Floyd krijgen emotioneel telefoontje van Joe Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV