Video: Olcay Gulsen showt 'dream team' achter SBS6-programma Gestalkt

Video: Olcay Gulsen showt 'dream team' achter SBS6-programma Gestalkt

Olcay Gulsen confronteert stalkers in het SBS6-programma Gestalkt en helpt de slachtoffers hiermee. Ze deelt op Instagram beelden van het 'dream team' achter het programma: "Hier zit het dream team. Je kan je wel verstoppen, maar we vinden je altijd", zegt ze in de onderstaande video.

Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: <em>Olcay Gulsen</em> showt 'dream team' achter SBS6-programma <em>Gestalkt</em> Olcay Gulsen confronteert stalkers in het SBS6-programma Gestalkt en helpt de slachtoffers hiermee. Ze deelt op Instagram beelden van het 'dream team' achter het programma: "Hier zit het dream team. Je kan je wel verstoppen, maar we vinden je altijd", zegt ze in de onderstaande video. Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Olcay Gulsen pakt stalker aan op terras: "Wat doe jij daar!?" Bekijk deze video » Gestalkt gemist? Olcay Gulsen woedend op stalker van Ilham: "Anders kom ik terug!" Bekijk deze video »
TV :
Video: Olcay Gulsen showt 'dream team' achter SBS6-programma Gestalkt


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Olcay Gulsen showt 'dream team' achter SBS6-programma Gestalkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier