Opsporing Verzocht: voor tienduizenden euro's aan sieraden gestolen bij inbraak Oostburg

Opsporing Verzocht: voor tienduizenden euro's aan sieraden gestolen bij inbraak Oostburg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: voor tienduizenden euro's aan sieraden gestolen bij inbraak <em>Oostburg</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 juni terugkijken. Op 20 september 2020 heeft er een inbraak plaatsgevonden bij een gezin in het Zeeuwse Oostburg. Inbrekers haalden voor tienduizenden euro's aan sieraden uit de woning. Er zijn foto's van de sieraden en de politie hoopt dat men, door middel van de foto's, de sieraden ergens voorbij ziet komen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: voor tienduizenden euro's aan sieraden gestolen bij inbraak Oostburg

Op 20 september 2020 heeft er een inbraak plaatsgevonden bij een gezin in het Zeeuwse Oostburg. Inbrekers haalden voor tienduizenden euro's aan sieraden uit de woning. Er zijn foto's van de sieraden en de politie hoopt dat men, door middel van de foto's, de sieraden ergens voorbij ziet komen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: voor tienduizenden euro's aan sieraden gestolen bij inbraak Oostburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier