Op1 gemist? Dit zijn de hoogtepunten uit carrière Peter R. de Vries

Op1 gemist? Dit zijn de hoogtepunten uit carrière Peter R. de Vries

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Dit zijn de hoogtepunten uit carrière Peter R. de Vries Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries is vandaag overleden in het ziekenhuis. Op1 geeft een eerbetoon aan de misdaadverslaggever en zet een aantal mooie beelden van hoogtepunten uit zijn carrière op een rijtje. KoppigVan Willem Holleeder en de Heineken-ontvoering, tot Nicky Verstappen en Tanja Groen. Peter R. de Vries gaat bij iedere zaak tot het uiterste. Hij staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en koppigheid. Dat heeft hem ver gebracht. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit zijn de hoogtepunten uit carrière Peter R. de Vries

Peter R. de Vries is vandaag overleden in het ziekenhuis. Op1 geeft een eerbetoon aan de misdaadverslaggever en zet een aantal mooie beelden van hoogtepunten uit zijn carrière op een rijtje.

Koppig
Van Willem Holleeder en de Heineken-ontvoering, tot Nicky Verstappen en Tanja Groen. Peter R. de Vries gaat bij iedere zaak tot het uiterste. Hij staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en koppigheid. Dat heeft hem ver gebracht.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit zijn de hoogtepunten uit carrière Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV