Op1 gemist? Suze van Kleef over Niek Kimmann: "Supermens" (video)

Op1 gemist? Suze van Kleef over Niek Kimmann: "Supermens" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Na een stroeve start is het tij enigszins gekeerd voor de Nederlandse equipe op de Olympische Spelen. Er werd vandaag vooral naar BMX'er Niek Kimmann gekeken, die met een scheurtje in zijn knie toch naar goud reed: "Voor ons normale mensen zou het een wonder zijn, maar dit is een supermens", stelt Suze de Kleef bij Op1.

<em>Op1</em> gemist? Suze van Kleef over Niek Kimmann: &quot;Supermens&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Na een stroeve start is het tij enigszins gekeerd voor de Nederlandse equipe op de Olympische Spelen. Er werd vandaag vooral naar BMX'er Niek Kimmann gekeken, die met een scheurtje in zijn knie toch naar goud reed: "Voor ons normale mensen zou het een wonder zijn, maar dit is een supermens", stelt Suze de Kleef bij Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Suze van Kleef over Niek Kimmann: "Supermens" (video)

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Suze van Kleef over Niek Kimmann: "Supermens" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV