Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week trekt Tom Waes door Flevoland. Daar gaat hij langs bij een superboer, het Urker Mannenkoor en overnacht hij op de Marker Wadden. Nieuw levenTom gaat langs bij familie van één van de eerste superboeren die hier destijds een nieuw leven uit de grond stampte. IndrukUrker Albert Hoekman laat Tom kennismaken met de warme kant van zijn dorp. Ze mogen een repetitie van Het Urker Mannenkoor bijwonen, wat een grote indruk op Tom maakt. ZenIn Lelystad wordt Tom helemaal zen in de Sidhawijk, waar ervaren beoefenaars van transcendente meditatie yogisch vliegen. BouwenHij overnacht op de Markerwadden en eindigt zijn reis in Oosterwold. Daar mogen mensen bouwen wat ze willen. Dat zorgt voor een bonte wijk. Tom Waes vertelt bij Humberto over zijn nieuwe reisprogramma in Nederland Bekijk deze video » Reizen Waes Nederland: Tom Waes lijdt pijn in bizarre auto van Master Milo Bekijk deze video » Reizen Waes Nederland: Tom Waes speelt triangel in het Fietsorkest Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week trekt Tom Waes door Flevoland. Daar gaat hij langs bij een superboer, het Urker Mannenkoor en overnacht hij op de Marker Wadden.

Nieuw leven
Tom gaat langs bij familie van één van de eerste superboeren die hier destijds een nieuw leven uit de grond stampte.

Indruk
Urker Albert Hoekman laat Tom kennismaken met de warme kant van zijn dorp. Ze mogen een repetitie van Het Urker Mannenkoor bijwonen, wat een grote indruk op Tom maakt.

Zen
In Lelystad wordt Tom helemaal zen in de Sidhawijk, waar ervaren beoefenaars van transcendente meditatie yogisch vliegen.

Bouwen
Hij overnacht op de Markerwadden en eindigt zijn reis in Oosterwold. Daar mogen mensen bouwen wat ze willen. Dat zorgt voor een bonte wijk.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV