Even tot hier gemist? Hoofdpiet duikt op in IJmuiden voor speciale verrassing

Even tot hier gemist? Hoofdpiet duikt op in IJmuiden voor speciale verrassing

Niels van der Laan gleed in het programma Even tot hier af naar IJmuiden, waar een speciale verrassing voor Marieke en Lou op het programma staat. Zelf kon hij ook niet vermoeden dat zelfs de hoofdpiet van Sinterklaas opdook in de buurt van Tata Steel.

Lees verder onder de video.

<em>Even tot hier</em> gemist? Hoofdpiet duikt op in <em>IJmuiden</em> voor speciale verrassing Niels van der Laan gleed in het programma Even tot hier af naar IJmuiden, waar een speciale verrassing voor Marieke en Lou op het programma staat. Zelf kon hij ook niet vermoeden dat zelfs de hoofdpiet van Sinterklaas opdook in de buurt van Tata Steel. Lees verder onder de video. SchoorsteenDe mensen in IJmuiden klagen al jaren steen en been dat er alleen maar ellende uit de schoorsteen komt en daar besluit hoofdpiet verandering in te brengen. Jeroen Woe brengt het gesprek ook op alle evenementen die weer worden afgelast, zoals carnaval - maar hoofdpiet vindt het maar vreemd dat volwassen mannen zich verkleden en schminken. Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Even tot hier is elke zaterdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1 (gisteren eenmalig op zondag). Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot hier gemist? Hoofdpiet duikt op in IJmuiden voor speciale verrassing

Schoorsteen
De mensen in IJmuiden klagen al jaren steen en been dat er alleen maar ellende uit de schoorsteen komt en daar besluit hoofdpiet verandering in te brengen. Jeroen Woe brengt het gesprek ook op alle evenementen die weer worden afgelast, zoals carnaval - maar hoofdpiet vindt het maar vreemd dat volwassen mannen zich verkleden en schminken.

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven.

Even tot hier is elke zaterdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1 (gisteren eenmalig op zondag). Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Even tot hier gemist? Hoofdpiet duikt op in IJmuiden voor speciale verrassing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV