Angela de Jong bij Jinek: "Tv-moment van de week was Ahmed Aboutaleb in Jinek"

Angela de Jong bij Jinek: "Tv-moment van de week was Ahmed Aboutaleb in Jinek"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Angela de Jong was vrijdagavond te gast bij Jinek. Ze besprak het mediamoment van de week. En wat haar betreft vond dit paats aan dezelfde tafel als waar ze op dat moment zat.

Lees verder onder de video.

Angela de Jong bij <em>Jinek</em>: &quot;Tv-moment van de week was Ahmed Aboutaleb in <em>Jinek</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Angela de Jong was vrijdagavond te gast bij Jinek. Ze besprak het mediamoment van de week. En wat haar betreft vond dit paats aan dezelfde tafel als waar ze op dat moment zat. Lees verder onder de video. Staatsman"Burgemeester Aboutaleb reageerde als een echte staatsman. Dat had Mark Rutte eigenlijk moeten doen." Aboutaleb reageerde maandag in Jinek op de rellen in Rotterdam. Hij sprak zich hard uit over de relschoppers. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong bij Jinek: "Tv-moment van de week was Ahmed Aboutaleb in Jinek"

Staatsman
"Burgemeester Aboutaleb reageerde als een echte staatsman. Dat had Mark Rutte eigenlijk moeten doen." Aboutaleb reageerde maandag in Jinek op de rellen in Rotterdam. Hij sprak zich hard uit over de relschoppers.

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong bij Jinek: "Tv-moment van de week was Ahmed Aboutaleb in Jinek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV