HLF8: Rob de Nijs verrast superfan Sanne Wallis de Vries

HLF8: Rob de Nijs verrast superfan Sanne Wallis de Vries

Sanne Wallis de Vries is een groot fan van Rob de Nijs. Sterker nog, ze is eigenlijk zelfs een beetje verliefd op hem: "Maar het leuke is, hij weet dat, zijn vrouw weet dat en ik weet dat", vertelt ze dinsdagavond bij HLF8.

Verrassingsboodschap
De cabaretière vindt hem een 'schat van een man' en dat gevoel wordt natuurlijk alleen nog maar sterker als Johnny de Mol haar vertelt dat hij een verrassingsboodschap van haar idool voor haar heeft. Wat de zanger Sanne te zeggen heeft hoor je hieronder.

HLF8: <em>Rob de Nijs</em> verrast superfan Sanne Wallis de Vries Sanne Wallis de Vries is een groot fan van Rob de Nijs. Sterker nog, ze is eigenlijk zelfs een beetje verliefd op hem: "Maar het leuke is, hij weet dat, zijn vrouw weet dat en ik weet dat", vertelt ze dinsdagavond bij HLF8. VerrassingsboodschapDe cabaretière vindt hem een 'schat van een man' en dat gevoel wordt natuurlijk alleen nog maar sterker als Johnny de Mol haar vertelt dat hij een verrassingsboodschap van haar idool voor haar heeft. Wat de zanger Sanne te zeggen heeft hoor je hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Afscheidsconcert Rob de Nijs: tranen als Henriette podium op komt Bekijk deze video »
TV :
HLF8: Rob de Nijs verrast superfan Sanne Wallis de Vries

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Rob de Nijs verrast superfan Sanne Wallis de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV