The Masked Singer: Ruben Nicolai en Biggetje laten soepele moves zien

The Masked Singer: Ruben Nicolai en Biggetje laten soepele moves zien

In The Masked Singer maakt het Biggetje even van de gelegenheid gebruik om te laten zien wat ze allemaal kan met haar soepele beentjes. “Challenge accepted”, aldus Ruben Nicolai, die vervolgens ook even zijn moves laat zien en diep door de knieën gaat.

Bekijk de video van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: Ruben Nicolai en Biggetje laten soepele moves zien In The Masked Singer maakt het Biggetje even van de gelegenheid gebruik om te laten zien wat ze allemaal kan met haar soepele beentjes. “Challenge accepted”, aldus Ruben Nicolai, die vervolgens ook even zijn moves laat zien en diep door de knieën gaat. Bekijk de video van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. The Masked Singer: bekijk het spectaculaire optreden van Stier en Vogelverschrikker Bekijk deze video » René van Kooten na deelname The Masked Singer: "Eindelijk zeggen!" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV