Bekijk hele ruzie Geert Wilders en Mark Rutte over "terrorist" bij de VVD

Bekijk hele ruzie Geert Wilders en Mark Rutte over "terrorist" bij de VVD

Het was vandaag opnieuw bal in de Tweede Kamer, tijdens het debat over de regeringsverklaring van het kabinet-Rutte IV. Geert Wilders koos wederom voor een keiharde clash met Mark Rutte over VVD-adviseur Soumaya Sahla - volgens Wilders een "terrorist".

Lees verder onder de video.

Bekijk hele ruzie <em>Geert Wilders</em> en Mark Rutte over &quot;terrorist&quot; bij de <em>VVD</em> Het was vandaag opnieuw bal in de Tweede Kamer, tijdens het debat over de regeringsverklaring van het kabinet-Rutte IV. Geert Wilders koos wederom voor een keiharde clash met Mark Rutte over VVD-adviseur Soumaya Sahla - volgens Wilders een "terrorist". Lees verder onder de video. GevangenisWilders herinnert Rutte eraan dat Sahla drie jaar in de gevangenis heeft gezeten omdat ze lid was van de Hofstadgroep, de moslimextremistische organisatie die Theo van Gogh heeft vermoord en ook Wilders wilde liquideren. Wilders had dan ook verwacht dat Rutte het debat was begonnen met excuses aan hem. Bekijk de ruzie tussen Geert Wilders en Mark Rutte hierboven. Bekijk ook Zien: Geert Wilders beweert dat VVD "moslimterrorist" in hun midden heeft Bekijk deze video » Geert Wilders valt Mark Rutte aan: "Waar haalt u het gore lef vandaan, u moet zich doodschamen" Bekijk deze video »
Politiek :
Bekijk hele ruzie Geert Wilders en Mark Rutte over "terrorist" bij de VVD

Gevangenis
Wilders herinnert Rutte eraan dat Sahla drie jaar in de gevangenis heeft gezeten omdat ze lid was van de Hofstadgroep, de moslimextremistische organisatie die Theo van Gogh heeft vermoord en ook Wilders wilde liquideren. Wilders had dan ook verwacht dat Rutte het debat was begonnen met excuses aan hem.

Bekijk de ruzie tussen Geert Wilders en Mark Rutte hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele ruzie Geert Wilders en Mark Rutte over "terrorist" bij de VVD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV