Samenvatting MotoGP Gran Premio d’Italia: Francesco Bagnaia wint in thuisland

Samenvatting MotoGP Gran Premio d’Italia: Francesco Bagnaia wint in thuisland

Zondag 29 mei 2022 om 21:47

Francesco Bagnaia heeft zondagmiddag in Mugello de MotoGP race van de Gran Premio d’Italia Oakley op zijn naam geschreven. De coureur van Ducati passeerde na 23 ronden als eerste de finish voor Yamaha coureur Fabio Quartararo en Aprilia coureur Aleix Espargaró.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>MotoGP Gran Premio d’Italia</em>: <em>Francesco Bagnaia</em> wint in thuisland Francesco Bagnaia heeft zondagmiddag in Mugello de MotoGP race van de Gran Premio d’Italia Oakley op zijn naam geschreven. De coureur van Ducati passeerde na 23 ronden als eerste de finish voor Yamaha coureur Fabio Quartararo en Aprilia coureur Aleix Espargaró. Tekst gaat verder onder de video. Stand kampioenschapDoor het uitvallen van Bastianini en het zelf behalen van de tweede plaats heeft Quartararo zijn leidende positie verstevigd. De Fransman heeft na acht races 122 WK-punten achter zijn naam staan terwijl Aleix Espargaró met 114 punten de tweede plaats inneemt gevolgd door Bastianini die met 94 punten nu de derde plaats bezet. Bekijk de samenvatting van MotoGP Gran Premio d’Italia hierboven.
Autosport :
Samenvatting MotoGP Gran Premio d’Italia: Francesco Bagnaia wint in thuisland

Stand kampioenschap
Door het uitvallen van Bastianini en het zelf behalen van de tweede plaats heeft Quartararo zijn leidende positie verstevigd. De Fransman heeft na acht races 122 WK-punten achter zijn naam staan terwijl Aleix Espargaró met 114 punten de tweede plaats inneemt gevolgd door Bastianini die met 94 punten nu de derde plaats bezet.

Bekijk de samenvatting van MotoGP Gran Premio d’Italia hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's