Zwangerschapsdiscriminatie wordt werkelijkheid voor Soundos El Ahmadi: "Heel verdrietig" (video)

Zwangerschapsdiscriminatie wordt werkelijkheid voor Soundos El Ahmadi: "Heel verdrietig" (video)

Woensdag 1 juni 2022 om 12:22

Soundos El Ahmadi deelt een opmerkelijk verhaal op social media. De actrice werd gevraagd voor een filmrol, maar toen ze de producent vertelde dat zij in verwachting is, bleek zij niet meer welkom te zijn. Bekijk Soundos' videoboodschap met betrekking op deze social media-post hieronder: "Ik heb het gedeeld omdat ik er niet alleen mee wil zitten. Ik hoop dat er veel vrouwen zijn die hier iets aan hebben."

Lees verder onder de video.

Zwangerschapsdiscriminatie wordt werkelijkheid voor <em>Soundos El Ahmadi</em>: &quot;Heel verdrietig&quot; (video) Soundos El Ahmadi deelt een opmerkelijk verhaal op social media. De actrice werd gevraagd voor een filmrol, maar toen ze de producent vertelde dat zij in verwachting is, bleek zij niet meer welkom te zijn. Bekijk Soundos' videoboodschap met betrekking op deze social media-post hieronder: "Ik heb het gedeeld omdat ik er niet alleen mee wil zitten. Ik hoop dat er veel vrouwen zijn die hier iets aan hebben." Lees verder onder de video. "Ben er kapot van"Op Instagram deelt Soundos haar verhaal: "Gevraagd voor een rol in een kinderfilm en ik heb meteen ja gezegd. Het ging om een rol als voetbaltrainer van jonge meiden. Echt iets voor mij. De rol gaat over vriendschap en empowerment. Eerlijk gezegd tegen de productiemaatschappij dat ik zwanger ben. Nu willen ze mij niet meer. Ben er werkelijk kapot van. Had ik mijn bek moeten houden?" Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Soundos over zwangerschapsdiscriminatie.
Show :

"Ben er kapot van"
Op Instagram deelt Soundos haar verhaal: "Gevraagd voor een rol in een kinderfilm en ik heb meteen ja gezegd. Het ging om een rol als voetbaltrainer van jonge meiden. Echt iets voor mij. De rol gaat over vriendschap en empowerment. Eerlijk gezegd tegen de productiemaatschappij dat ik zwanger ben. Nu willen ze mij niet meer. Ben er werkelijk kapot van. Had ik mijn bek moeten houden?"

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Soundos over zwangerschapsdiscriminatie.

Actuele video's

Meer actuele video's