Zien: Rico Verhoeven helemaal onder het bloed voor filmopnames The Black Lotus

Zien: Rico Verhoeven helemaal onder het bloed voor filmopnames The Black Lotus

Maandag 18 juli 2022 om 14:37

Rico Verhoeven lijkt helemaal te zijn toegetakeld, de kickbokser plaatst beelden op social media waarop te zien is dat hij helemaal onder het bloed zit. Maar fans hoeven zich geen zorgen te maken, hij is niet ingemaakt tijdens een kickbokswedstrijd, hij zit straks in de make-up voor filmopnames van The Black Lotus.

Bekijk de video van Shownieuws met de social media beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Rico Verhoeven helemaal onder het bloed voor filmopnames <em>The Black Lotus</em> Rico Verhoeven lijkt helemaal te zijn toegetakeld, de kickbokser plaatst beelden op social media waarop te zien is dat hij helemaal onder het bloed zit. Maar fans hoeven zich geen zorgen te maken, hij is niet ingemaakt tijdens een kickbokswedstrijd, hij zit straks in de make-up voor filmopnames van The Black Lotus. Bekijk de video van Shownieuws met de social media beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Rico Verhoeven laat dansmoves zien op Marokkaanse bruiloft Bekijk deze video » RTL Boulevard: Rico Verhoeven neemt het in oktober weer op tegen Hesdy Gerges (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's