Eindelijk: Beyonce brengt Renaissance uit (video)

Eindelijk: Beyonce brengt Renaissance uit (video)

Vrijdag 29 juli 2022 om 10:21

De fans hebben er zes jaar op moeten wachten maar vrijdag was het dan eindelijk zover: Beyoncé heeft haar nieuwe album Renaissance uitgebracht. De verwachtingen zijn hooggespannen want zal het de Amerikaanse superster lukken om weer eens een hit te scoren?

Bekijk de video van Renaissance die Beyoncé vanmorgen op YouTube plaatste hieronder. Daar onder vind je een fragment van een van de nieuwe nummers: Alien Superstar

Eindelijk: Beyonce brengt <em>Renaissance</em> uit (video) De fans hebben er zes jaar op moeten wachten maar vrijdag was het dan eindelijk zover: Beyoncé heeft haar nieuwe album Renaissance uitgebracht. De verwachtingen zijn hooggespannen want zal het de Amerikaanse superster lukken om weer eens een hit te scoren? Bekijk de video van Renaissance die Beyoncé vanmorgen op YouTube plaatste hieronder. Daar onder vind je een fragment van een van de nieuwe nummers: Alien Superstar Bekijk ook Video: Beyoncé - Break my soul (nieuwe single) Bekijk deze video » Lady Gaga in Gelredome: Born This Way (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Eindelijk: Beyonce brengt Renaissance uit (video)

Actuele video's

Meer actuele video's