Denkend aan Holland seizoen 4 start 4 augustus: ‘Eindelijk goede koffie!’

Denkend aan Holland seizoen 4 start 4 augustus: ‘Eindelijk goede koffie!’

Vrijdag 29 juli 2022 om 13:14

Nog even geduld en dan gaat alweer het vierde seizoen van start van Denkend aan Holland. André van Duin en Janny van der Heijden stappen wederom samen op de boot om Nederland vanaf het water beter te leren kennen. In de nieuwe reeks kan met name André genieten van een grote verandering, zo is te zien in de eerste beelden. Janny zorgt namelijk voor andere koffie en de komiek is dolenthousiast. “Hij is goed, je bent geslaagd! Eindelijk goede koffie, zeg! Nou, vier seizoenen hè?”

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland hieronder.

Het vierde seizoen van Denkend aan Holland is vanaf 4 augustus wekelijks om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Denkend aan Holland</em> seizoen 4 start 4 augustus: ‘Eindelijk goede koffie!’ Nog even geduld en dan gaat alweer het vierde seizoen van start van Denkend aan Holland. André van Duin en Janny van der Heijden stappen wederom samen op de boot om Nederland vanaf het water beter te leren kennen. In de nieuwe reeks kan met name André genieten van een grote verandering, zo is te zien in de eerste beelden. Janny zorgt namelijk voor andere koffie en de komiek is dolenthousiast. “Hij is goed, je bent geslaagd! Eindelijk goede koffie, zeg! Nou, vier seizoenen hè?” Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland hieronder. Het vierde seizoen van Denkend aan Holland is vanaf 4 augustus wekelijks om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's