Video: Janny van der Heijden in Op1 over nieuw seizoen Denkend Aan Holland

Video: Janny van der Heijden in Op1 over nieuw seizoen Denkend Aan Holland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Video: Janny van der Heijden in <em>Op1</em> over nieuw seizoen <em>Denkend Aan Holland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het vierde seizoen van Denkend Aan Holland gaat volgende week van start op NPO1. Volgens Janny van der Heijden gaan we opnieuw een andere kant zien van Nederland. 'Nederland heeft gewoon hele mooie plekjes. Ik denk dat we die ook laten zien.' Bekijk de video van Op1 hierboven. Het vierde seizoen van Denkend aan Holland is vanaf 4 augustus wekelijks om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Janny van der Heijden in Op1 over nieuw seizoen Denkend Aan Holland

Het vierde seizoen van Denkend Aan Holland gaat volgende week van start op NPO1. Volgens Janny van der Heijden gaan we opnieuw een andere kant zien van Nederland. 'Nederland heeft gewoon hele mooie plekjes. Ik denk dat we die ook laten zien.'

Bekijk de video van Op1 hierboven. Het vierde seizoen van Denkend aan Holland is vanaf 4 augustus wekelijks om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's