Dolf Jansen in Renze: 'Boeren zijn jarenlang naïef geweest' (video)

Dolf Jansen in Renze: 'Boeren zijn jarenlang naïef geweest' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van zaterdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Dolf Jansen in <em>Renze</em>: 'Boeren zijn jarenlang naïef geweest' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van zaterdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Brandende hooibalen, asbest op de snelweg en verschillende intimidaties; de boerenacties zorgden afgelopen week voor flink wat ophef. Ze wilden nog steeds niet met Johan Remkes in gesprek, maar dat is deze week veranderd. Dolf Jansen snapt dat de boeren zo boos zijn, maar zegt ook dat ze zich hebben laten voorliegen door Henk Bleker, het CDA en de Rabobank. 'Het doet nu even pijn, maar ze zijn op zijn minst naïef geweest.' Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dolf Jansen in Renze: 'Boeren zijn jarenlang naïef geweest' (video)

Brandende hooibalen, asbest op de snelweg en verschillende intimidaties; de boerenacties zorgden afgelopen week voor flink wat ophef. Ze wilden nog steeds niet met Johan Remkes in gesprek, maar dat is deze week veranderd. Dolf Jansen snapt dat de boeren zo boos zijn, maar zegt ook dat ze zich hebben laten voorliegen door Henk Bleker, het CDA en de Rabobank. 'Het doet nu even pijn, maar ze zijn op zijn minst naïef geweest.'

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV